Affärs PT

Vill du bli konsult i Affärsakademien?

Är du en erfaren person som redan i dag jobbar som ensamkonsult. Du har ett eget företag och känner igen något av dessa tre dilemman:

1. Du levererar för fulla muggar och när uppdraget tar slut får du kämpa för att hitta nya uppdrag.

2. Du gillar att jobba ensam men du saknar samtidigt ett större sammanhang att tillhöra och kollegor att jobba tillsammans med. Du vill ha kollegor som du kan vara stolta över och du vill tillhöra något som du verkligen tror på.

3. Du är specialist på ditt område och vet att dina uppdragsgivare har andra problem som du gärna vill hjälp dem att lösa. Du vill kunna leverera bredare och på så sätt behålla dina uppdragsgivare.


Oavsett vilket, är du välkommen att höra av dig till Joakim Harping på joakim@affarsakademien.se eller +46 70 582 44 63

 

Affärsakademien söker kundombudsmän

Vi söker dig med lång erfarenhet från ett socialt yrkesliv, företrädesvis inom servicesfären. Vi söker dig som är bra på att lyssna på andra, ta in åsikter och få människor bekväma i samtalet. Vi behöver dig för att främst ta emot åsikter och idéer, men även för att hantera klagomål. Om du är man eller kvinna spelar ingen roll, det viktigaste för oss är att du öppen för, och tycker om att konversera med andra människor. Intervjuerna görs via telefon.

Affärsakademien utbildar hela tiden nya kundombudsmän genom teorikurser och praktik. Vi utbildar och vidareutbildar dig efter dina behov och målsättningar, beroende på vilken kompetensnivå du vill uppnå som kundombudsman.

Grundutbildning för nya kundombudsmän kommer att ske löpande under 2014 / 2015.

Välkommen med din ansökan!

För mer information:

ingela@affarsakademien.se

+46 70 461 23 58


NyhetsbrevVill du ta del av våra insikter och lärdomar från verkligheten?


Fyll i uppgifterna nedan så får du också vårt nyhetsbrev


För tidigare nyhetsbrev Klicka här!