Om oss

I Affärsakademien finns mer än 100 års erfarenhet inom försäljning, ledarskap och inköp, mer än 100 referensföretag som på ett eller annat sätt arbetat med oss och kanske mer än 100 metoder för att utveckla hållbar lönsamhet.Om oss


 • Joakim Harping


  Startade Affärsakademien som en del av Farbror Joakim AB. 2013 genomfördes namnbytet på bolaget till AA Affärsakademien AB. Joakim har varit verksam inom tjänstesektorns branscher: Resor, Restaurang/Catering, Hotell, och Media. I företag som Snöresor, Compass Group, Home Hotel, Svenska Dagbladet och Aftonbladet, har erfarenheter om försäljning, entreprenörskap, inköp, och ledarskap hämtats. Förmågan att förmedla kunskap och pedagogik kommer från år som lärare på bl.a. IHM, Företagsuniversitetet, Medieinstitutet och Affärshögskolan. Författare till böckerna ”Myten om den lojala kunden” 2008, ”Grunden till framgångsrik försäljning inom media” 2012, ”Grunden till framgångsrik försäljning B2B” 2012 och ”Det luktar Solna Vikings, Hållbar framgång” 2012. (tillsammans med Lennart Strandberg)Joakim genomför främst uppdrag inom kundförvaltning och undervisar inom kundförvaltning, kundvård, CRM, försäljning, KAM, Förhandling, Inköp och ledarskap

  E-post: joakim@affarsakademien.se
  Telefonnummer: 070-582 44 63

 • E-post:
  Telefonnummer: 070-509 95 90


 • Anna Möller


  Operativ civilekonom med ett hjärta som klappar för människors utveckling i alla lägen. Mer förflutet i byggandet av Apolloresor, och inom verkstadsindustrin är erfarenheterna kolossala inom såväl varuproducerande företag som tjänsteindustrin. Från smått till stort, fråga Anna, Hon har gjort resan. Förutom att vara Affärs-PT i Affärsakademien är Anna även utbildningsledare på Changemaker.

  E-post: anna@affarsakademien.se
  Telefonnummer: 0708-36 91 00


 • Fredrik Holmstedt


  Finans och ekonomi är Fredriks domäner. Med erfarenheter från mestadels internationella företag och organisationer har många kloka idéer vuxit fram. Nyfikenheten har tagit honom till USA och Boston där han jobbar med ett svensk ägt företag som har ambitioner att växa kraftigt. Fredriks intresse för affärsutveckling gör att han hela tiden följer den senaste forskningen kring lönsamma företag med såväl Harvard och MTI som grannar.

  E-post: fredrik.holmstedt@affarsakademien.se
  Telefonnummer: +1 (617) 602-2147


 • Gunnar Ström


  Vad lära sig själv och oss andra vad som får en människa att köpa eller att sälja är "Strumpans" drivkraft. Med ett förflutet inom den grafiska industrin, modebranschen och inom restaurang och service, är han specialist på att få servicegivande människor att växa. Rollen som Affärs-PT är kanske den mest utvecklande Gunnar har upplevt de senaste åren. Just nu fokuserar Gunnar på att utveckla Affärsakademiens merförsäljningsprogram för restaurang och detaljhandel.

  E-post: gunnar@affarsakademien.se
  Telefonnummer: 070-555 12 52

 • E-post:
  Telefonnummer: