Om Affärsakademien

Alla i Affärsakademien är helt fokuserade på att hjälpa individer i affärslivet att utvecklas i sina roller. Affärer görs av människor. Det gör även företag och organisationer och det är därför vi är fokuserade på människan och individen.

Affärsakademien utvecklar individer och därmed även företag och organisationer i affärslivet.

Välkommen till en ny värld av affärer!
Joakim Harping, CEO

Joakim Harping

Affärs-PT och Senior Advisor i Affärsakademien sedan år 2012. Tidigare verksam i ledande befattningar inom media, hotell, restaurang/catering och resor på företag som Aftonbladet, SvD, STF, Home Hotel, Scandinavian Service Partner (Compass Group) och Snöresor. Lärare, examinator och leverantör av utbildningsinnehåll till IHM, Medieinstitutet, Changemaker Educations, Affärshögskolan m.fl. Författare till ”Myten om den Lojala kunden”, ”Grunden till framgångsrik försäljning B2B”, ”Det luktar Solna Vikings” och ”Uppgörelsen Marknad VS. Sälj”.

Tel 070-582 44 63
joakim (@) affarsakademien.se

Fredrik Holmstedt

Affärs-PT och Senior Advisor i Affärsakademien sedan år 2016. Tidigare verksam i ledande befattningar inom försäkrings- och finansvärlden, mestadels som finanschef på företag som Europeiska, Leaseplan, Just Add Cooking, Foodora m.fl. Brinner för finansiella frågor, framför allt på intäktsidan där det finns mycket kvar att göra.

Tel 070-492 20 20
fredrik (@) affarsakademien.se

Hans Gunnestad

Affärs-PT och Senior Advisor i Affärsakademien sedan år 2020. Tidigare verksam i ledande befattningar inom hälsa och rental, mestadels inom försäljning på företag som Linde Material Handling, Mabi och Sport Club. Brinner för service som affärsskapande och intresse för kundens utmaningar.


Tel 070-888 99 53
hans (@) affarsakademien.se

Gunnar Ström

Affärs-PT och Senior Advisor i Affärsakademien sedan år 2012. Tidigare verksam inom mode, service och kommunikation. Brinner för ständig utveckling, oavsett om det handlar om att kommunicera med gäster i en restaurang eller att kommunicera avancerad stålframställning inom tung industri.

Tel 070-555 12 52
gunnar (@) affarsakademien.se

Anna Möller

Affärs-PT och Senior Advisor i Affärsakademien sedan år 2017. Nu heltidsengagerad i House of Minds. Tidigare verksam inom charterindustrin, svensk basindustri och utbildning på företag som Apolloresor, Scania, Medieinstitutet och Changemaker. Marknadsföring, HR och organisation är en bra kombo för att alltid  kunna se helheten i de flesta verksamheter.

Tel 070-836 91 00
anna (@) affarsakademien.se