Sommartider – När börjar din höst?

Sommartider – När börjar din höst?

Ännu en period av hårt och inspirerande arbete till ända. Nu en vecka efter midsommar har lugnet kanske börjat lägga sig. De berömda refugerna Midsommar och Jul är ovärderliga, när vi antingen slutför saker eller skjuter uppgifterna till efter ledigheten. Vi är alla olika och ser sommaren på olika sätt. Men en sak har de flesta av oss gemensamt. Tid!

Tid att reflektera, fundera, vila, och bara vara. Om du redan har börjat din semester så väntar förhoppningsvis en lugn start på hösten där dina kollegor och medarbetare semestrar. Då kan du kanske i lugn och ro ta tag i höstens utmaningar. Om du har några veckor kvar har du samma fina planeringstid just nu. Vad är det du verkligen skulle vilja ta tag i till hösten? Vad vill du skall hända? Och hur vill du att det skall se ut när du möter refugen i december?

Min semester börjar nu och min höst börjar redan i slutet av juli. Och jag ser främst fram emot att lansera den nya boken ”Den lojala medarbetare den 29:e augusti. En ny höst och en ny tid. 

Ser fram emot att prata med dig till hösten

Farbror Joakim
070-582 44 63

Affärs-PT, Researcher, Senior Arvisor, Author
Affärsakademi

Similar Posts