Affärs-PT – Ditt stöd i arbetslivet

Vill du komma till jobbet en dag och vara en stjärna? Du vet att du ännu inte nått din fulla potential och att du vill mer. Samtidigt har du mycket att göra och vidareutbildning tar tid… Men tänk om det fanns ett sätt att utvecklas utan att det märktes och utan att det störde. I din egen takt, på din egen tid. Ditt alldeles unika träningsprogram för karriären. Det finns!

Att vända sig till en Personlig Tränare för sin hälsa och fysiska träning har sedan länge setts som både naturligt och värdefullt. Det handlar ofta om att komma igång med någon form av förändring, att få stöd och råd under vägen och någon att prata med om jobbet som inte är en kollega, anställd eller chef. Likheten med PT:n på gymmet är slående på flera sätt:

1. Du tar hjälp av en PT när du har ett problem eller en utmaning.

2. Du vet att förändring tar tid och kräver arbete.

3. Du vet att PT:n inte kommer att göra jobbet år dig. All utveckling är din egen förtjänst.

ERBJUDANDE!

Du bestämmer tid och plats, om du vill ses fysiskt inomhus eller utomhus, eller digitalt. Därefter bestämmer du helt själv om, när och hur du vill gå vidare.

Ord. pris per PT-sejour, 90 minuter:
2.795 SEK.

(Moms tillkommer när din arbetsgivare betalar. Om du betalar ur egen ficka gäller samma pris inkl. moms.)

En Affärs-PT arbetar inom tre områden

Försäljning
Sätten att sälja är många och ditt sätt kan bara utvecklas av dig. I takt med att kunders sätt att köpa förändras är det din uppgift att följa med.

Inköp
Köpa kan ju redan alla, men att göra det professionellt på heltid är en helt annan sak. Utvecklingen inom inköp går i ett rasande tempo och inköp ligger närmare försäljning nu än någonsin.

Ledarskap
Både försäljning och inköp handlar om ledarskap. Förmågan att kunna leda utan att vara chef, utan att pusha för hårt och utan att härska är en kompetens med många bottnar.

Träningsformerna på gymmet är oändligt många och så är det också i affärslivet. Kopplat till dina utmaningar finns mängder av varianter för det du behöver träna på. Tillsammans med din Affärs-PT formas ditt personliga program. Ny kunskap får du av din Affärs-PT vid varje sejour, som du sedan kan omsätta direkt i ditt jobb.  Du själv bestämmer hur många gånger och hur ofta du behöver träffa din PT och hur ditt program ser ut. Givetvis ingår diplom för kunskaper du tar till dig, de färdigheter du utvecklar och den kompetens du skaffar under programmet gång.Bli en av oss!

Är du en erfaren person som brinner för att hjälpa andra i sin professionella roll? Har du ett eller flera specialområden? Är du utbildad coach eller inom en eller flera samtalsmetoder? Kan du tänka dig att jobba lite extra utanför din ordinarie syssla?

Hör då av dig bums till Joakim Harping på 070-582 44 63!

PT-sejourer 

Hösten 2021 kommer vi att erbjuda PT-sejourer. Som inspiration, några exempel på befintliga program, som är helt individuella och bygger på ett bestämt antal PT-sejourer som är 1,5 timme långa.

Visst låter det spännande! Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vill du boka eller veta mer? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt!

Integritetspolicy